Tatiana Timchenko & Tatiana Kachko

Tatiana Timchenko studeerde aan het Gnessin College in Moskou en vervolgde haar studie aan de University of Music Franz Liszt in Weimar. Ze won zowel de eerste prijs als de publieksprijs bij de International Song Competition in St.Petersburg en een speciale prijs bij de Francisco Vinas Competition in Barcelona. Daarnaast was ze finalist bij de International Hans Gabor Belvedere Singing Competition in Wenen.

Tatiana Kachko studeerde aan de Rimsky-Korsakov State Univesity in St. Petersburg en vervolgens aan de University of Music Franz Liszt in Weimar. Tatiana won diverse competities, waaronder de Frechilla-Zuolaga competitie in Valladolid en de Premio Silvio Bengalli in Pianello Val Tidone.

Als duo studeerden ze in de Lied-klas van Thomas Steinhöfel de University of Music Franz Liszt in Weimar. Sinds 2018 zijn ze een duo en treden ze op in Rusland, Nederland en diverse andere Europese landen. In 2020 wonnen ze een speciale award aan het International Student LiedDuo Competition in Groningen. 

 

 

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.