Algemene voorwaarden

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Verkochte tickets worden niet teruggenomen, tenzij een concert geannuleerd wordt. Het maken van beeld- of geluidsopnames, ook voor privédoeleinden, is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie.

 

Kaartverkoop

De voorverkoop voor het Aurora Festival loopt van 1 mei t/m 10 juli. Tot en met deze datum krijgt u uw kaarten thuisgestuurd. U kunt reserveren via de website of via het aangehechte bestelformulier. Mocht een concert waarvoor u toegangskaarten besteld had uitverkocht zijn, dan stellen wij u daarvan op de hoogte. Op www.aurorafestival.nl wordt vermeld als een concert is uitverkocht. Vanaf 10 juli kunt u tijdens kantooruren telefonisch reserveren op tel. 050-5951306. Aan de zaal kunt u contant concertkaarten kopen, voor zover nog voorradig, vanaf een half uur voor aanvang van het concert. Voor de gratis concerten en de 17.00-uur concerten op het Prins Claus Conservatorium kunt u vooraf geen kaarten reserveren.

 

Arrangementen

De kosten voor het arrangement zoals vermeld op het bestelformulier zijn inclusief een concertkaartje (gereserveerde zitplek). Als u een concert inclusief arrangement wilt bezoeken, vul dan alleen bij arrangement het aantal in. Drankjes zijn voor eigen rekening en dienen ter plekke te worden afgerekend, tenzij staat aangegeven dat de drankjes inclusief zijn. Bij arrangementen is een reservering altijd noodzakelijk. Het kan voorkomen dat u met andere festivalbezoekers een tafel deelt; de betreffende restaurants behouden zich het recht voor om een tafelschikking te maken. Indien u vegetarisch wenst te dineren of een speciaal dieet volgt, dient u dit bij uw reservering aan te geven.

 

 

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.