Floor le Coultre

Concerten met Floor le Coultre
hele programma bekijken

Floor werd benoemd tot Jong Muzikaal Talent Nederland in 2011 en sloot in 2014 haar studie af met onderscheiding voor ‘meeslepend spel’ als leerling van o.a. Ilona Sie Dhian Ho en Pavel Vernikov. Zij heeft zich geëtaleerd als gepassioneerd en communicatief musicus, won vele prijzen en trad op door heel Europa, China, Zuid-Korea, Zuid-Amerika en de USA.

Floor is een veelgevraagd kamermusicus in verschillende vaste ensembles (o.a. Het Hermitage Kwartet, duo LeCoultre&VanHees, duo met pianist Maarten Den Hengst) en tijdens festivals zoals het Stift Festival, Peter de Grote Festival en Thy Chamber Music Festival in Denemarken. Als solist trad ze op met verschillende orkesten en sinds 2012 werkt Floor regelmatig bij ensembles zoals Ludwig, RCO Camerata, Scottish Chamber Orchestra.

Floor bespeelt een Franse viool van Pierre Silvestre (1858) die haar ter beschikking is gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Haar altviool is van Matthieu Legros uit 2014. De aanschaf is mede mogelijk gemaakt door ‘Stichting Eigen Muziekinstrument’.

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.