Peter Sluijs

Concerten met Peter Sluijs
hele programma bekijken

Peter Sluijs (1994) speelt piano sinds zijn dertiende. Zijn lessen begonnen in 2007 bij Midori Conneman en in 2011 werd hij toegelaten tot de Academie Muzikaal Talent (AMT) van harpiste Erika Waardenburg. Hier heeft hij twee jaar les gehad van Henk Ekkel, solfège- en theorielessen gevolgd en de nodige podiumervaring op kunnen doen. Vanaf 2013 heeft hij aan het Utrechts Conservatorium bij Henry Kelder gestudeerd en hier zowel zijn Bachelor als Master of Music behaald.

Verder muzikale vorming vond plaats door deelname aan verschillende edities van de muziekfestivals Musik Zentral van pianist Martyn van den Hoek in Bad Aussee (Oostenrijk) en het Peter de Grote Festival in Groningen. Hier heeft hij lessen en masterclasses bij verschillende gerenommeerde musici kunnen volgen.

Sinds zijn afstuderen geeft Peter pianolessen aan een aantal muziekscholen- en praktijken en is hij als uitvoerend musicus vooral actief in duo- en ensembleverband, iets waar hij zich tijdens zijn studie op toegespitst heeft.

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.