Mara Oosterbaan

Mara's liefde voor muziek en de viool is begonnen in het Haydn Jeugd Strijkorkest en het pianotrio waar ze al jong in speelde.
Haar vioolstudie volgde zij aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en rondde die in 2013 af met de solo,-kamermuziek,-en orkestmaster aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar ze studeerde bij Ilona Sie Dhian Ho en Philippe Graffin. Naast haar kamermuziekactiviteiten was Mara concertmeester bij het Nationaal Jeugd Orkest en het Koninklijk Conservatorium orkest onder leiding van Benjamin Zander, Lawrence Foster en Bas Wiegers. Tijdens haar studie volgde ze masterclasses bij onder andere Ivry Gitlis, Mauricio Fuks, en Roland Daugareil. Na haar afstuderen remplaceerde ze regelmatig bij onder meer de Radio Kamerfilharmonie, het Residentie Orkest, het Noord Nederlands Orkest en Sinfonia Rotterdam.
Mara is verbonden aan het Residentie Orkest als eerste violiste en is daarnaast actief in verschillende (kamermuziek)ensembles op zowel moderne- als barokviool.

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.