Malon Maat

Malon Maat studeerde bugel aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle in de Jong Talentklas waar ze na een jaar lang op bugel les te hebben gevolgd, besloot de overstap naar trompet te maken. Ze studeerde het Prins Claus Conservatorium bij Bob Koertshuis. In 2015 begint Malon hier aan haar Bachelor Klassiek Trompet waarvan ze in 2019 met een 9 is afgestudeerd. Op dit moment studeert Malon de Master Trompet bij Prof. Laura Vukobratovic aan de Folkwang Universität der Künste in Essen (Duitsland).

Vanaf de wintertour van 2017 is Malon verbonden aan het Nationaal Jeugd Orkest. Ook loopt ze dit jaar stage als docente bij Stichting Muziekonderwijs Grootegast, als trompettiste bij de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'. Als remplaçant is Malon onder andere werkzaam bij het Gelders Orkest.

​Naast het musiceren is Malon verbonden aan Stichting Samenwerkingsverband voor MuziekOnderwijs Groningen en Stichting Muziekonderwijs Grootegast. Hier verzorgt zij zowel klassikale- als privélessen. Malon geeft (privé)les op verschillende locaties en voor diverse muziekverenigingen.

​​Malon heeft masterclasses gevolgd bij onder andere Willem van der Vliet, Roy Poper, Marco Blaauw, Jon Lewis, Laura Vukobratovic en Roman Rindberger.

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.