Enzo Kok

Enzo studeerde aan de Sweelinck Academie, Jong Talentklas van het Conservatorium van Amsterdam bij Wiesje Miedema en Eliot Lawson. In september 2019 startte hij zijn opleiding klassiek viool aan het Conservatorium van Amsterdam bij Ilya Grubert en Eliot Lawson.

In 2017 stond hij in de halve finale van het Koninklijk Concertgebouw Concours. In de zomer van 2017 won hij de Labberté-Hoedemakers Award tijdens het Peter de Grote Festival in Groningen. In januari 2018 was hij finalist bij het Nederlands Vioolconcours categorie Davina van Wely (14 t/m 17 jaar). In mei 2019 behaalde hij de eerste prijs tijdens de nationale finale van het Prinses Christina Concours.

Enzo geeft concerten als solist en kamermusicus in binnen- en buitenland. Zo heeft hij concerten mogen verzorgen Duitsland, Luxemburg, Zwitserland, Spanje, Italië en Portugal. Ook heeft hij concerten gepland staan in de Verenigde Staten en Canada. Enzo heeft meerdere tv-optredens verzorgd, in 2015 stond hij in de finale van het RTL4-programma ‘Superkids’. In 2016 werd hij 2e bij de Duitse variant van het programma ‘Superkids’ op Sat1. Ook is hij al meerdere keren uitgenodigd bij Podium Witteman en is hij regelmatig te horen bij NPO Radio 4.

Enzo heeft met meerdere gerenommeerde musici mogen samenspelen als: Daniel Rowland, Lisa Jacobs, Iris Hond en leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Ook heeft Enzo verschillende masterclasses gevolgd bij bekende violisten als: Vera Beths, Simone Lamsma, Stephan Picard, Lisa Jacobs, Daniel Rowland, Philippe Graffin, Isabelle van Keulen, Tim Kliphuis e.a.

 

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.