Clara Barbier Serrano

Concerten met Clara Barbier Serrano
hele programma bekijken

De Franse sopraan Clara Barbier Serrano studeert aan de International Opera Studio van de Royal College of Music bij Alison Wells. Ze is de eerste aan wie de Andrea Bocelli Foundation – Community Jameel Scholarship is toegekend. 

Ze studeerde aan de Hochschule für Musik und Theater in Leipzig waar ze zich toelegde op het Lied-repertoire. Ze trad op met het Ensemble 1684, the Staatskapelle Halle, met pianisten als Eric Schneider en Alexander Schmalcz. Ze concerteerde op podia als het Schumannhaus Leipzig, Amsterdam Opera Foyer en het Peter de Grote Festival.

Clara heeft veel opera-ervaring. Zo zong ze de rol van 1. Knabe (Zauberflöte) en Taumännchen (Hänsel und Gretel) bij de Leipzig Opera en bij het Verbier Festival in 2019 bekleedde ze de rol van Papagena (Zauberflöte) onder dirigent Stanislav Kochanovsky. Ze deelde het podium met Andrea Bocelli bij diverse gelegenheden in 2020. Bij de Opera Studio van het Royal College of Music bekleede ze de titelrol in Händel’s Rodelinda, Queen of the Night (Magic Flute), en de Dew Fairy in Hänsel and Gretel.

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.