Marta Jimenez

Concerten met Marta Jimenez
hele programma bekijken

Marta Jiménez is afgestudeerd aan het Conservatorium van Muziek en Dans op de Balearen. Ze studeerde bij Vartan Manoogian, Juan Santiago, Agustin Leon Ara en Barry Sargent. Ze vervolgde haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in den Haag, waar ze les kreeg van Kati Debretzeni en Walter Reiter. Ze vervolgde haar studie aan het Conservatorium van Utrecht, waar ze zich toelegde op barok vioolspel.

Ze liep stage bij het Holland Baroque ensemble, waar ze een vast lid werd. Met het ensemble tourde ze o.a. in Nederland, Duitsland en China. Ze is ook lid van het Bach Orchestra of The Netherlands. 

Ze werkte met veel oude muziek ensembles, zoals Os Orphicum, Arcade Ensemble, Concerto Barroco, Orchestra dell’Academia Montis Regalis, Heptachordum, Haags Vocal Ensemble, The Northern Consort, Nieuwe Philharmonie Utrecht, Arx Ardens, BaroqueAros en de Barokopera met dirigenten als Peter van Heyghen, Jacques Ogg, Patrick Ayrton, Olivia Centurioni, Ophélie Gaillard, Milos Valent, Hidemi Suzuki, Lars Ulrich Mortensen, Enrico Gatti, Johannes Leertouwer, Alessandro di Marchi en Isaac Alonso de Molina.

 

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Aurora Festival.

Contactgegevens

Aurora Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@aurorafestival.nl  

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.